naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bertem, Leefdaal en Korbeek-Dijle, te mooi om er vuil bij te liggen!

Velen storen zich aan het zwerfvuil in onze gemeente. Ook wij vinden Bertem, Leefdaal en Korbeek-Dijle te mooi om er vuil bij te liggen. Daarom ruimen we op zondag 26 maart met z'n allen onze gemeente op. Doe ook mee! Vele handen maken het werk lichter en plezanter!

Hoe?

Meld u ten laatste op vrijdag 24 maart om 12 uur aan via onze website (www.bertem.be/zwerfvuil). Wij gaan dan na bij welke groep u kan aansluiten.

Hang de poster (die u in het midden van Info Bertem vindt) op aan uw raam om uw steun voor een proper Bertem, Leefdaal en Korbeek-Dijle uit te spreken.

Nodig vrienden, buren of uw vereniging uit om deel te nemen aan de actie.

Help ons om ook na 26 maart de gemeente proper te houden. Dit kan al door klein afval zoals papiertjes, sigarettenpeuken en snoepwikkels in de vuilnisbak te gooien in plaats van zomaar op de grond. Zonder dat kleine zwerfvuil is het voor iedereen veel aangenamer om te wandelen, te winkelen en te wonen in onze mooie gemeente. En dat willen we toch allemaal? Doe dus zeker ook mee. Hoe klein en onbeduidend het misschien ook lijkt, vele kleintjes maken... een berg afval.

Dank aan alle zwerfvuilpeters en -meters!

De opruimactie is een goed ogenblik om de zwerfvuilpeters en -meters van de voorbije jaren in de bloemetjes te zetten. Tientallen zakken zwerfvuil werden dankzij hun ijver jaar na jaar ingezameld. Wij hopen ook in de toekomst van hun verdere inzet te kunnen genieten. Hopelijk in een versterkte groep!

Gepubliceerd op maandag 27 februari 2017
  • foto: Affiche zwerfvuilactie 2017
Nieuwsoverzicht