Winterfestijn Chiro Leefdaal

Deze informatie is niet meer actueel!
Na een geslaagde editie vorig jaar hebben we op zaterdag 15 december 2018 weer een heus winterfestijn voor jullie klaarstaan! We beginnen met een mooie fakkeltocht van ongeveer een uurtje doorheen onze prachtige dorpskom waar onderweg een voorraadpost zal zijn om de koude vingers en tenen wat op te warmen. Daarna is iedereen welkom aan onze Chirolokalen voor een gezellige winteravond met warme dranken en warme snacks voor groot en klein. Wie liever niet meewandelt, mag altijd iets komen drinken of eten :) Bovendien schenken we elk jaar, net als dit jaar, onze opbrengst aan een goed doel dat ie

Wanneer

  • 15 december ’18 (za)
    van 18.30 u tot 00.00 u

Prijs

(5 euro voor volwassen 3 euro voor kinderen )

Waar

naam
Chirolokalen Leefdaal
adres
Dorpstraat 5403061 Leefdaal

Tickets

website
http://chiro.leefdaal.com

Info

Na een geslaagde editie vorig jaar hebben we op zaterdag 15 december 2018 weer een heus winterfestijn voor jullie klaarstaan! We beginnen met een mooie fakkeltocht van ongeveer een uurtje doorheen onze prachtige dorpskom waar onderweg een voorraadpost zal zijn om de koude vingers en tenen wat op te warmen. Daarna is iedereen welkom aan onze Chirolokalen voor een gezellige winteravond met warme dranken en warme snacks voor groot en klein. Wie liever niet meewandelt, mag altijd iets komen drinken of eten :) Bovendien schenken we elk jaar, net als dit jaar, onze opbrengst aan een goed doel dat iets te maken heeft met jongeren en jongerenhulp!

Als je wilt deelnemen aan dit supertoffe evenement moet je je op voorhand inschrijven.
Wij zorgen voor volwassenen - fakkels en glow-in-the dark sticks voor de kids en onderweg krijgen jullie ook nog een verrassing aangeboden. Inschrijven kan je doen door €5 per volwassen deelnemer en €3 per kind (-11 jaar) over te schrijven op het rekeningnummer BE79 0682 3961 0033. In de mededeling zet je ‘fakkeltocht’, je familienaam en het aantal volwassenen en kinderen dat meedoen. Dus als bv familie Peeters twee ouders en drie kinderen wil inschrijven, dan storten zij €19 op onze rekening met in de mededeling ‘fakkeltocht PEETERS 2V en 3K’. Inschrijven moet gebeuren VOOR 1 december!

We verzamelen om 18u30 aan de Chirolokalen van Leefdaal en vertrekken om 19u op tocht. Het winterfestijn zelf kent geen einduur en zal dus doorgaan tot de ledematen eraf gevroren zijn!
Dus trek je stoere stapschoenen al maar aan en we zien jullie daar!

Warme groetjes,
De leiding van Chiro Leefdaal

Alle activiteiten
foto: Winterfestijn foto: Winterfestijn 2016

Categorie

Organisatie

naam
Chiro Leefdaal

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.