@pptijd! Plan uw reis met behulp van apps

Deze informatie is niet meer actueel!
Een hotel vinden, de vereiste inentingen checken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijgt u tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van uw toestel te sparen en om diefstal en dure telefoniekosten te vermijden.

Wanneer

  • 15 januari ’19 (di)
    van 19.30 u tot 20.30 u

Prijs

€ 15,00

Waar

naam
LDC De Blankaart
adres
Egenhovenstraat 243060 Bertem

Tickets

Telefoon
016 49 08 11
e-mail
ldc@stbernardus.be

Contact

website
http://ldc.stbernardus.be

Info

In het enorme aanbod van apps zijn er heel wat die van pas kunnen komen bij de voorbereiding van, tijdens of na uw vakantie. Een hotel vinden, de vereiste inentingen opzoeken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijgt u tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van uw toestel te sparen en om diefstal en dure telefoniekosten te vermijden.

Stuur bij inschrijving merk en type van uw toestel naar apptijdPV@vormingplusob.be.  
Om apps te kunnen downloaden heeft u een Apple-ID (Apple toestellen), Google-account (Androïd) of Hotmail-account (Windows) nodig. Breng de logingegevens van deze account mee naar de activiteit.

Alle activiteiten
foto: @pptijd

Categorie

Organisatie

naam
LDC De Blankaart i.s.m. Vormingplus
tel.
016 52 59 00
website
www.vormingplusob.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.