Expeditie Sterkendries – Battle4life fotovoorstelling

Guido Sterkendries, een eco-natuurfotograaf met internationale faam, zet zijn Amazone-ervaring om in ecologische projecten in de eigen omgeving. Kom ook luisteren én kijken op maandag 4 februari om 20 uur. Na deze interactieve avond met fenomenale beelden, verloten we drie fotoposters.

Wanneer

  • 04 februari ’19 (ma)
    van 20.00 u tot 22.30 u

Prijs

€ 12,00 (Reductieprijs - 9 euro (meer info: www.vormingplusob.be) )

Waar

naam
Bibliotheek Bertem
adres
Bosstraat 13060 Bertem

Info

De bibliotheek van Bertem en Altijd Geslaagd. Zuid-Dijleland nodigen Guido Sterkendries uit. Deze eco-natuurfotograaf met internationale faam wil zoveel mogelijk toehoorders sensibiliseren rond de klimaatwijziging. Zowel in het Amazonewoud als elders in de wereld raakt de natuur in onevenwicht en worden biotopen in ijltempo vernietigd door o.a. massale ontbossing. Vandaag zet hij - samen met zijn gezin - zijn Amazone-ervaring om in ecologische projecten in de eigen omgeving. Hij heeft veel aandacht voor biodiversiteit en hoe je in je dagelijkse leven een positieve bijdrage levert aan het behoud ervan.

Na afloop van deze interactieve avond met fenomenale beelden, maak je kans op een van de drie fotoposters die we verloten onder de deelnemers.

Wanneer? maandag 4 februari 2019, 20 uur
Waar? Bib Bertem
Wie? Iedereen – inkom 12 euro
Reserveren via www.bertem.be/altijdgeslaagd_zuid-dijleland.

Alle activiteiten