***Bar Soleidl***

Deze informatie is niet meer actueel!
Leefdaal luid(t) de zomer in! Vindt u het ook zo leuk om samen te genieten van een zwoele zomeravond? Bij een ondergaande zon, op een unieke locatie, bij te praten, te sippen van een lekker drankje en te smullen van een fijne knabbel? Kom, ontdek en ervaar *** Bar Soleidl ***, het unieke pop-up event op vrijdag 28 juni aan het speelpark De Poel (achter GBS Leefdaal). Van zodra de schoolbel om 12 uur gaat, luiden we met z'n allen de zomer in. U bent welkom hoe laat en hoe lang het u past, maar mis het niet! Het is uw enige kans, want om middernacht wordt de betovering verbroken.

Wanneer

  • 28 juni ’19 (vr)
    van 12.00 u tot 00.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Parochiaal Centrum Leefdaal
adres
Dorpstraat 5383061 Leefdaal

Info

Zou u het fijn vinden, mocht u de deur uit kunnen stappen en in de Leefdaalse zon, samen met uw vrienden, uw buren, het hele dorp te proeven van het heerlijke zomerweer? Een zomerbar in Leefdaal, waar iedereen, jong en oud, groot en klein door dik en dun geniet van elkaar en van wat er te beleven valt?

Kom, ontdek en ervaar *** Bar Soleidl ***, het unieke pop-up event op vrijdag 28 juni aan het speelpark De Poel (achter GBS Leefdaal). Van zodra de schoolbel om 12 uur gaat, luiden we met z'n allen de zomer in. U bent welkom hoe laat en hoe lang het u past, maar mis het niet! Het is uw enige kans, want om middernacht wordt de betovering verbroken.

Nieuwsgierig naar wat, wie en meer? Volg Bar Soleidl op Facebook en meld u ‘aanwezig’ op ons evenement voor alle nieuwtjes! Of hou de website van Gezinsbond Leefdaal in de gaten voor het volledige programma.

Steekt u - net als vele andere Leefdalenaren en verenigingen - graag een handje toe om van *** Bar Soleidl *** iets weergaloos te maken? Voor, achter of tussen de schermen? Het maakt niet uit? Het mag! Een mailtje naar barsoleidl@gmail.com en Jo vertelt er u alles over.

Alle activiteiten
foto: Logo Bar Soleidl

Categorie

Organisatie

naam
Gezinsbond Leefdaal en vele andere Leefdaalse verenigingen
e-mail
barsoleidl@gmail.com

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina