Kattestroof Speelt Tegen Kanker

Deze informatie is niet meer actueel!
Een spetterend evenement waarvan de opbrengst rechtstreeks naar Think Pink België en het Kinderkankerfonds vzw gaat. Want JA, dat gemene spel winnen we maar al te graag!

Wanneer

  • 09 augustus ’19 (vr)
    van 13.00 u tot 17.00 u
  • 10 augustus ’19 (za)
    van 13.00 u tot 20.00 u

Waar

naam
GBS Leefdaal
adres
Dorpstraat 5403061 Leefdaal

Info

Na een geslaagde eerste editie, staat speelplein Kattestroof paraat met de tweede editie van het evenement: Kattestroof Speelt Tegen Kanker!

Wat? Een spetterend evenement waarvan de opbrengst rechtstreeks naar Think Pink België en het Kinderkankerfonds vzw gaat. Want JA, dat gemene spel winnen we maar al té graag!

Waar en wanneer? Wees van harte welkom op vrijdag 9 augustus vanaf 13 uur tot 17 uur op de terreinen van GBS Leefdaal. Het evenement wordt rustig voortgezet op zaterdag 10 augustus van 13 tot 20 uur 's avonds.

Wat valt er te beleven? Tijdens het evenement zullen er lekkere versnapering en drankjes tegen de dorst voorzien worden. Tegelijkertijd kunnen de kinderen zich uitleven met onze stempelkaart. Haren knippen kan voor een spotprijs en doneren is zelfs volledig gratis. De lengte daarvoor is zopas veranderd naar 30 cm. Vrijdag is er een heus freepodium en zaterdag zullen er live bands zijn om het evenement op te fleuren. De winst gaat integraal naar bovenvermelde goede doelen.

We hopen jullie allemaal daar te zien!

Zonnige groetjes,
de (hoofd-)animatoren

LET OP: Dit is geen gewone speelpleindag. Kinderen moeten vergezeld worden door een volwassene.

Alle activiteiten
foto: Kattestroof  speelt tegen kanker

Categorie

Organisatie

naam
Speelplein Kattestroof

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina