Het 6de Bertemse Kerstdorp

Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan u opnieuw het Kerstdorp in Bertem bezoeken. Dat bestaat uit de Kerstmarkt georganiseerd door de Bertemse zelfstandigen en de sociale kersthappening, georganiseerd door het Roemeniëcomité. Doe ook mee en reserveer een standje in het Kerstdorp!

Wanneer

  • 14 december ’19 (za)
    van 16.00 u tot 00.00 u
  • 15 december ’19 (zo)
    van 14.00 u tot 20.00 u

Waar

naam
Gemeenteplein en Pastorij Bertem
adres
Gemeenteplein3060 Bertem

Info

Het Gemeenteplein en De Pastorij in Bertem veranderen in een gezellig kerstdorp op zaterdag 14 december van 16 tot 24 uur en zondag 15 december van 14 tot 20 uur. U kan als handelaar of hobbyist op de Kerstmarkt staan. Stuur hiervoor een e-mail naar info@kerstdorpbertem.be. Als u voor een goed doel een standje wilt inrichten en geld wilt inzamelen, bent u welkom op de sociale kersthappening. Hiervoor neemt u contact op met het Roemeniëcomité via info@taut.be.

Kerstmarkt

De zesde Kerstmarkt vindt plaats op het Gemeenteplein van Bertem dat wordt ondergedompeld in een leuke kerstsfeer met aangepaste muziek. Reken maar dat het ook dit jaar een leuke en gezellige Kerstmarkt zal zijn. 

Meer info: www.kerstdorpbertem.be 

Sociale kersthappening

Het Roemeniëcomité organiseert al voor de zevende keer de sociale kersthappening in De Pastorij van Bertem. De zolder wordt nogmaals omgetoverd tot een gezellige en unieke marktplaats. Ook het aanbod van muziek, dessertenbuffet en drank zal niet ontbreken. De opbrengt komt ten goede aan ons Roemeens partnerdorp Taut.

Meer info: www.taut.be 

Alle activiteiten
foto: foto kerstdorp

Categorie

Organisatie

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina