Aperitiefconcert Koninklijke Filharmonie Leefdaal

Het aperitiefconcert van de Koninklijke Filharmonie Leefdaal vindt plaats op zondag 5 januari in de Vlieg-In in Leefdaal om 10.30 uur. De inkom is gratis, net zoals de vorige jaren.

Wanneer

  • 05 januari ’20 (zo)
    van 10.30 u tot 12.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Vlieg-in
adres
Vlieguit 63061 Leefdaal

Info

Donkere avonden, bevroren ochtenden, koude temperaturen… toch ook enkele minpuntjes aan deze feestelijke decemberdagen. Gelukkig is het bijna Nieuwjaar. Dan worden de dagen alweer wat lichter en langer en gaat ons energiepeil weer omhoog.

Geen betere remedie tegen een winterdipje dan het Aperitiefconcert van de Koninklijke Filharmonie Leefdaal. Ook dit jaar zetten we het nieuwe jaar in op muzikale wijze op zondagmorgen 5 januari in de Vlieg-In in Leefdaal.

Aan de koude buiten kunnen we in januari helaas niet veel doen. Maar we zorgen wel voor een warm concert o.l.v. dirigent Rudi Ronsmans en een gezellig samenzijn met lekkere drankjes en hapjes. Komt u meegenieten?

Meer informatie: Het aperitiefconcert van de Koninklijke Filharmonie Leefdaal vindt plaats op zondag 5 januari in de Vlieg-In in Leefdaal om 10.30 uur. De inkom is, net zoals de vorige jaren, gratis.

U kan ons vinden op www.kfleefdaal.wordpress.com of like ons op Facebook: Koninklijke Filharmonie Leefdaal en volg ons ook op Instagram: kf_leefdaal

Alle activiteiten
foto: Koninklijke Filharmonie Leefdaal

Categorie

Organisatie

naam
Koninklijke Filharmonie Leefdaal
website
www.kfleefdaal.be
e-mail
koninklijkefilharmonieleefdaal@yahoo.com

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina