Natuurpunt op visite in het Silsombos, met lunch in Bar Bruis

Deze informatie is niet meer actueel!
Natuurpunt Bertem trekt erop uit naar het Silsombos in Erps-Kwerps, nadien ronden we af met een lekkere lunch in de wandel- en recyclebar Bruis.

Wanneer

  • 16 februari ’20 (zo)
    van 09.30 u tot 12.00 u

Prijs

€ 2,00 (De wandeling is gratis voor Natuurpuntleden, niet-leden betalen 2 euro. De lunch is apart en individueel af te rekenen aan de bar.)

Waar

naam
Bezoekerscentrum 'De Groene Vallei'
adres
Lelieboomgaardenstraat 603071 Erps-Kwerps

Contact

Telefoon
0479 49 40 11
e-mail
natuur.bertem@gmail.com

Info

Bijna letterlijk op een steenworp van de Bertemse Koeheide vinden we het Silsombos. Maar ondanks de geringe afstand is het een heel ander gebied. Door zijn ligging is het er veel natter dan bij ons en dat heeft zo zijn gevolgen voor de begroeiing en de soorten die we er aantreffen. Reden genoeg om het daar eens van dichterbij te gaan bekijken! Stevige stapschoenen of laarzen zijn aangeraden.

Nadien hebben we een tafel gereserveerd in Bar Bruis, ons vertrek- en eindpunt, om te lunchen. Bar Bruis is de wandel- en recyclebar van het Bezoekerscentrum. Voor een eerlijke prijs kan u er lekker en gezellig lunchen. De gerechten zijn bewust samengesteld met ingrediënten uit de streek (korte keten).

Voor de lunch is het wel handig om in te schrijven, zodat we een idee hebben van het aantal deelnemers.

Prijs: de wandeling is gratis voor Natuurpuntleden, 2 euro voor niet-leden. Voor alle duidelijkheid, de lunch is hier niet inbegrepen en dient dus individueel aan de bar afgerekend te worden.

Alle activiteiten
foto: BC_Groene_Vallei_2017

Organisatie

naam
Natuurpunt Bertem
website
www.natuurpunt.be
e-mail
natuurpuntblk@gmail.com

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina