Groot Dictee (De Schrijfwijzen)

Deze informatie is niet meer actueel!
Het jaarlijkse Groot Dicteespel komt er weer aan! Op vrijdag 9 oktober vindt de spellingsclash tussen de druivengemeenten weer plaats. Levert Bertem dit jaar de winnaar?

Wanneer

  • 09 oktober ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Zaal De Zevenster
adres
Markt 7A3080 Tervuren

Info

De Schrijfwijzen, dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iedereen die graag speelt met letters.

U hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat u creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen.

Ook voor deze editie pakken we het regionaal aan: De bibliotheken van de Druivenstreek (Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren) slaan de handen in mekaar voor een spellingsclash tussen de druivengemeenten. Wie levert de winnaar?

Trommel uw taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis maar wel verplicht, via het reservatiesysteem of in één van de bibliotheken van de Druivenstreek.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

Afspraak in De Zevenster, Markt 7A in Tervuren.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Alle activiteiten
foto: De Schrijfwijzen

Categorie

Organisatie

naam
Bibliotheek Bertem
tel.
016 49 99 97
website
www.bertem.be/bibliotheek
e-mail
bibliotheek@bertem.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina