De Schrijfwijzen, het Grote Dictee Herbekeken

Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomen we je graag in het GC Felix Sohie om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden, een gevarieerd taalspel in drie rondes voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Wij gaan voor deze editie regionaal. De bibliotheken van Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en T...

Wanneer

  • 08 oktober ’21 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Openbare bibliotheek Bertem
adres
Bosstraat 13060 Bertem

Info

Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomen we je graag in het GC Felix Sohie om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden, een gevarieerd taalspel in drie rondes voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen.

Wij gaan voor deze editie regionaal. De bibliotheken van Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren slaan de handen in mekaar voor een spellingsclash tussen de druivengemeenten. Wie levert de winnaar?

De Schrijfwijzen start om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 80 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!
Deelnemen is gratis.

Inschrijven is verplicht en kan via het online inschrijvingsformulier op de website van de bib of in de bib.

Wanneer? vrijdag, 8 oktober 2021, 20u
Waar? GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39 in 1560 Hoeilaart
Alle activiteiten
foto: affiche De Schrijfwijzen

Categorie

Organisatie

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina