Vioollessen, lessen samenspel, lessen kamermuziek

Hogar Kokopelli werd opgericht in 2006 door Maddy Lodewyckx. Zij is professionele violiste, ervaren lerares en coach. Er wordt lesgegeven op een 'holistische' manier, met veel aandacht voor houding, lichaamsbewustzijn, ademhaling, en aandacht voor wie jij bent. Notenleerkennis is niet nodig, en er zijn geen aparte lessen notenleer. We leren noten lezen aan de hand van ons instrument. E...

Wanneer

  • 06 september ’21 (ma)
    -
    30 juni ’22 (do)

Waar

naam
Hogar Kokopelli
adres
Bosstraat 1993060 Bertem

Contact

Telefoon
www.hogarkokopelli.be
Telefoon
info@hogarkokopelli.be
Telefoon
0477 20 48 84

Info

Hogar Kokopelli werd opgericht in 2006 door Maddy Lodewyckx. Zij is professionele violiste, ervaren lerares en coach. Er wordt lesgegeven op een 'holistische' manier, met veel aandacht voor houding, lichaamsbewustzijn, ademhaling, en aandacht voor wie jij bent.

Notenleerkennis is niet nodig, en er zijn geen aparte lessen notenleer. We leren noten lezen aan de hand van ons instrument. Er zijn geen examens, maar we organiseren regelmatig concerten en toonmomenten.

De (alt)vioollessen zijn individueel en wekelijks op een vast moment. De lessen samenspel zijn ook wekelijks. Daar wordt projectmatig ook met de verschillende groepen samen gemusiceerd zodat we een echt kamerorkest vormen.

Lesvolgen kan vanaf de leeftijd van 5 jaar. Bij samenspel en kamermuziek worden er groepen per leeftijd en per niveau gevormd.

Interesse? Neem gerust contact op voor meer info!
Alle activiteiten
foto: inschrijvingen 2021

Organisatie

naam
Hogar Kokopelli vzw
website
www.hogarkokopelli.be
e-mail
info@hogarkokopelli.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina