Ontdek onze nieuwe sporthal!

De roze vloer viel direct op toen de plannen voor de sporthal Verona werden voorgesteld. Benieuwd hoe roze die roze vloer is? Kom hem en natuurlijk ook de rest van onze splinternieuwe sporthal bewonderen op zondag 7 november. We zetten de deuren tussen 11 en 17 uur wagenwijd open.

Wanneer

  • 07 november ’21 (zo)
    van 11.00 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Sporthal Verona
adres
Dorpstraat 2593060 Bertem

Contact

website
http://www.bertem.be

Info

Archeologisch onderzoek en de coronamaatregelen hebben voor vertraging gezorgd, maar op 18 mei 2020 konden we dan eindelijk beginnen aan de bouw van onze nieuwe sporthal. De sportverenigingen kunnen de sporthal in gebruik nemen bij de start van het nieuwe sportjaar.
Het grote publiek nodigen we uit om op zondag 7 november een kijkje te komen nemen en te ontdekken waar onze sportverenigingen vanaf nu het beste van zichzelf zullen geven. Iedereen is welkom tussen 11 en 17 uur in sporthal Verona, Dorpstraat 259, Bertem.  

Trek je sportieve schoenen aan en kom te voet of met de fiets. We bieden een mix van activiteiten aan rond gezondheid en beweging samen met een inkijk in het sportaanbod van onze Bertemse sportverenigingen.
www.bertem.be/openingsporthal geeft je weldra al een inkijk in ons programma.

Alle activiteiten
foto: 41940.png

Categorie

Organisatie

naam
Lokaal bestuur Bertem
website
http://www.bertem.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina