Workshop - Stress verminderen door de juiste ademhaling

De afgelopen twee jaar zijn voor niemand gemakkelijk geweest. Het gevoel opgesloten te zitten, het gemis van familie en vrienden, de vrees voor je eigen gezondheid en die van anderen. Het deed bij velen de stress oplopen. Onze veerkracht werd soms tot het uiterste opgerekt. De CM vrijwilligers van Bertem besloten daar iets aan te doen. Daarom organiseren ze deze ademsessie!

Wanneer

  • 05 oktober ’21 (di)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Gemeentehuis Bertem - zaal De Vleugt
adres
Tervuursesteenweg 1783060 Bertem

Contact

e-mail
ines.spiessens@cm.be

Info

De afgelopen twee jaar zijn voor niemand gemakkelijk geweest. Het gevoel opgesloten te zitten, het gemis van familie en vrienden, de vrees voor je eigen gezondheid en die van anderen. Het deed bij velen de stress oplopen. Onze veerkracht werd soms tot het uiterste opgerekt.
De CM vrijwilligers van Bertem besloten daar iets aan te doen. Daarom organiseren ze deze ademsessie waarin we samen werken aan onze mentale fitheid.
Ademcoach Nathalie Leroy leert ons in een praktijksessie stress verminderen door de juiste ademhaling te gebruiken.

Veel mensen hebben last van hyperventilatie zonder dat ze het beseffen. Of hebben hartkloppingen, maagproblemen, concentratieproblemen of moeilijkheden om te slapen. Hoe kan u zich beter wapenen tegen stress en uw concentratie verhogen? Of uw rustgevoel verhogen? En kan u uw hartslag beïnvloeden?

In deze sessie experimenteert u met uw ademhaling . We observeren onze eigen ademhaling en bekijken hoe het anders kan. We oefenen met een adembegeleider en leren wat het effect is van onze ademhaling op ons hart.

Na deze avond kan u zelfstandig aan de slag met uw adem.

Alle activiteiten
foto: Adem

Categorie

Organisatie

naam
Christelijke Mutualiteit

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina