Workshop yin yoga met live klankmeditatie

Deze informatie is niet meer actueel!
Op de klanken van Wims dhrupadzang starten we met een half uur meditatie. Daarna leidt Lana van The Ginkgo Tree ons dieper de ontspanning in met anderhalf uur yin yoga. We sluiten af met een tweede klankmeditatie van een half uur. Toegankelijk voor iedereen, ongeacht je yogaervaring of flexibiliteit.

Wanneer

  • 12 december ’21 (zo)
    van 10.00 u tot 12.30 u

Prijs

€ 40,00

Waar

naam
Yogacentrum Kreakatau
adres
Putstraat 43060 Bertem

Contact

e-mail
lana@theginkgotree.org

Info

Op de klanken van Wims dhrupadzang starten we met een half uur meditatie. Daarna leidt Lana van The Ginkgo Tree ons dieper de ontspanning in met anderhalf uur yin yoga. We sluiten af met een tweede klankmeditatie van een half uur.
Toegankelijk voor iedereen, ongeacht je yogaervaring of flexibiliteit.
***
Als muzikale meditatie voor en na de yogasessie brengt Wim De Winter een klankreis doorheen de Indische Dhrupadzangvorm. Dhrupad is één van de oudste Indische muziekvormen, die wordt uitgedragen door de Dagar-familie, waarbij Wim 12 jaar in de leer ging. Gekenmerkt door zachte en diepe bewegingen waarbij de klank zich langzaam ontvouwt, tonen de melodieën de meditatieve sfeer van de ochtend.
***
Lana wilt mensen via yin yoga tot hun kern helpen te komen - door diep te ontspannen, balans (terug) te vinden en al wat we niet meer nodig hebben van ons af te laten glijden.
Iedereen is anders, dus past ze elke pose aan aan individuele noden. Ervaring of flexibiliteit doen er niet toe, de intentie om mee te doen is al wat je nodig hebt.
***
• Inclusief: deelname aan de workshop, tee en massa's goeie vibes ??
• Meebrengen: Een grote handdoek. Er zijn yogamatjes en kussens aanwezig. Als je een eigen yogamat, bolster en/of blok hebt, breng die gerust mee.

Alle activiteiten
foto: 12/12/21

Categorie

Organisatie

naam
The Ginkgo Tree
website
https://www.facebook.com/SwayLikeTheGinkgoTree
e-mail
lana@theginkgotree.org

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina