Warme Winteravond: koele kikkers en padden in emmers.

Deze avond zal Bart Ghesquière komen vertellen over koele kikkers en padden in emmers. Bart is immers de bezieler van de paddenoverzetactie op de Boskee in Leefdaal. Hij weet dus alles over padden en kikkers in de buurt en kan ons uitleggen hoe het ermee gaat. Wat komt er het meest voor: kikkers of padden? En hoe staat het met de salamanders?

Wanneer

  • 16 februari ’23 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Waar

naam
Pastorij Bertem
adres
Vossenstraat 43060 Bertem

Info

Deze avond zal Bart Ghesquière komen vertellen over koele kikkers en padden in emmers. Bart is immers de bezieler van de paddenoverzetactie op de Boskee in Leefdaal. Hij weet dus alles over padden en kikkers in de buurt en kan ons uitleggen hoe het ermee gaat. Wat komt er het meest voor: kikkers of padden? En hoe staat het met de salamanders? Welke soorten kunnen we hier vinden en wat is hun grootste bedreiging?

Wil je mee helpen met het overzetten van padden in Leefdaal? Sluit dan aan op de Facebook pagina: Paddenoverzet Leefdaal.

Met de Warme Winteravonden willen we een aangename natuur-geïnspireerde en inspirerende activiteit aanbieden tijdens de kille en donkere wintermaanden. Een aanbod van interessante thema's en sprekers, met de mogelijkheid om nadien nog even na te babbelen bij een gezellig drankje.

Dit is de derde en laatste Warme Winteravond van dit seizoen.

Alle activiteiten
foto: Warme Winteravond: koele kikkers en padden in emmers.

Categorie

Organisatie

naam
Natuurpunt Bertem
website
www.natuurpunt.be
e-mail
natuurpuntblk@gmail.com

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina