Wafelverkoop door werkgroep OntwikkelingsSamenwerking Korbeek-Dijle

Deze informatie is niet meer actueel!
Tradities moeten in ere gehouden worden: vooral als ze goed zijn. Velen hebben het al jaren geleden ondervonden: de wafels van de WOS zijn lekker, want ze zijn zelfgebakken op grootmoeders wijze!

Wanneer

  • 28 januari ’23 (za)
    van 00.00 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Gard Vermeulen
adres
Dam 23060 Korbeek-Dijle (Bertem)

Info

Tradities moeten in ere gehouden worden: vooral als ze goed zijn. Velen hebben het al jaren geleden ondervonden: de wafels van de WOS zijn lekker, want ze zijn zelfgebakken op grootmoeders wijze!

En ze geven een kijk op de grote wereld! Met de opbrengst worden immers missionarissen en ontwikkelings-projecten gesteund in de DR Congo (Don Bosco, Karmel), Kenia (Don Bosco), Tanzanië (Licht voor de Wereld) en Guatemala (Annonciaden Huldenberg); ook het project van Korbekenaar Valeer Neckebrouck in Nicaragua wordt gesteund. Zulke jaarlijkse traditie moet alle kansen krijgen!

En de prijs? 5 euro voor een pak met 5 grote wafels! Dat is een weggevertje!
We bieden de wafels niet meer huis aan huis aan, maar bezorgen de bestelde pakken graag bij u thuis in Korbeek-Dijle, Heverlee, Oud-Heverlee, Sint-Joris Weert, Neerijse, Leefdaal of Bertem op zondag 29 januari 2023 of op zondag 5 februari 2023 (of in die periode zoals u het aanduidt). De wafels worden telkens vers gebakken!

Liefst schrijft u het bedrag over op rekening BE65 7343 4604 6596 van Werkgroep Ontwikkelings-Samenwerking (Vermeld uw naam en ook het leveradres). U kunt ook telefoneren of e-mailen naar Maginelle Maria 016 47 18 54 maria.maginelle@gmail.com of naar Vermeulen Gard 016 47 70 62 gard@telenet.be en betalen bij ontvangst.

Op bijgaande affiche vind je ook de kerken waar de wafels na de viering zullen verkocht worden.

Smakelijk en bedankt voor uw steun

De Werkgroep Ontwikkelings-Samenwerking

Alle activiteiten
foto: Lijst van de verkooppplaatsen van WOS-wafels

Categorie

Organisatie

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina