Verhalen voor gevoelige oortjes: Izzy's tocht

Deze informatie is niet meer actueel!
Maart betekent jeugdboekenmaand, en dat betekent een auteur in de bib! Op 19 maart 2023 komt Wendy Janssens, de auteur van "Verhalen voor gevoelige oortjes", op bezoek in onze bibliotheek. Ga met haar en Izzy de ijsbeer op tocht, en luister, knutsel en zing! Izzy ijsbeer wordt geboren met een roze vacht. De andere ijsberen willen niks met haar te maken hebben. Izzy past zich aan en word...

Wanneer

  • 19 maart ’23 (zo)
    van 11.00 u tot 12.30 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Druivenstreek - 0,00 euro)

Waar

naam
Openbare bibliotheek
adres
Bosstraat 13060 Bertem

Info

Maart betekent jeugdboekenmaand, en dat betekent een auteur in de bib! Op 19 maart 2023 komt Wendy Janssens, de auteur van 'Verhalen voor gevoelige oortjes', op bezoek in onze bibliotheek. Ga met haar en Izzy de ijsbeer op tocht en luister, knutsel en zing!

Izzy ijsbeer wordt geboren met een roze vacht. De andere ijsberen willen niks met haar te maken hebben. Izzy past zich aan en wordt stilaan wit, maar heel ongelukkig. Ze ontmoet Edelhart edelhert, die haar een dansje en een liedje aanleert. Kan Izzy de groep ijsberen ontdooien?

Op 19 maart komt Wendy Janssens het verhaal van Izzy voorlezen in onze bibliotheek. Dit verhaal draait om dankbaarheid, dienstbaarheid, alleen-voelen en 'anders' zijn. Ook wordt er samen met de kinderen een dankkaart geknutseld, en wordt een liedje uit het verhaal gezongen.

Alle activiteiten
foto: Wendy Janssens met haar boek Verhalen voor gevoelige oortjes

Categorie

Organisatie

naam
Bibliotheek Bertem
tel.
016 49 99 97
website
www.bertem.be/bibliotheek
e-mail
bibliotheek@bertem.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina