Carnavalbal

Deze informatie is niet meer actueel!
Chiro KaDee organiseert ook dit jaar weer hun jaarlijkse carnavalbal! Ook deze editie belooft weer fantastisch te worden voor zowel jong als oud! Zaterdag 24 februari gaat de kinderfuif om 19 uur van start in Jeugdhuis De Poemp. Iedereen is welkom en onze leden mogen uiteraard gratis binnen! Vanaf 22 uur begint de volwassenenfuif en dansen we tot in de vroege uurtjes.

Wanneer

  • 24 februari ’24 (za)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 3,00 (VVK - 2,00 euro)

Waar

naam
De Poemp
adres
Nijvelsebaan 1523060 Korbeek-Dijle (Bertem)

Info

Chiro KaDee organiseert ook dit jaar weer hun jaarlijkse carnavalbal! Ook deze editie belooft weer fantastisch te worden voor zowel jong als oud! Zaterdag 24 februari gaat de kinderfuif om 19u van start in Jeugdhuis De Poemp. Iedereen is welkom en onze leden mogen uiteraard gratis binnen! Vanaf 22u begint de volwassenenfuif en dansen we tot in de vroege uurtjes op de beats van de beste dj's van Korbeek en omstreken.

Ook dit jaar vallen er prijzen te winnen op zowel de kinderfuif als de volwassenenfuif! Doe je beste, origineelste, gekste carnavalsoutfit aan en wie weet ga jij wel naar huis met schitterende prijzen! Ga dus maar snel die knaller van een outfit zoeken!

Een voorverkoop kaart kost €2 en kan je kopen bij de leiding, aan de kassa betaal je €3.

Alle activiteiten
foto: Op een lichtroze achtergrond staat er alle info over de fuif met wat versiering en het logo van de chiro.

Categorie

Organisatie

naam
Chiro Korbeek-Dijle

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina