Startdag, natuur.café

Deze informatie is niet meer actueel!
We starten deze bijeenkomst met een wandeling. Een korte wandeling deze keer van een ureke. We vertrekken om 14u aan de bibliotheek van Bertem , achter het gemeentehuis dus. We gaan dan langs de A.E. Verbiststraat richting Vossenhol en passeren daarbij langs ons gebied(je) 'de Hellegracht' en de vleermuisbunker. Om 15u zijn we dan terug aan het gemeentehuis en houden we het natuur....

Wanneer

  • 24 februari ’24 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u

Waar

naam
Openbare bibliotheek Bertem
adres
Bosstraat 13060 Bertem

Info

We starten deze bijeenkomst met een wandeling. Een korte wandeling deze keer van een ureke.
We vertrekken om 14u aan de bibliotheek van Bertem, achter het gemeentehuis dus. We gaan dan langs de A.E. Verbiststraat richting Vossenhol en passeren daarbij langs ons gebied(je) 'de Hellegracht' en de vleermuisbunker.

Om 15u zijn we dan terug aan het gemeentehuis en houden we het natuur.café open in zaal 'De Vleugt'. Het is een gezellig café, een ontmoetingsplek voor anciens en nieuwkomers bij de natuurpunt afdeling van Bertem. We overlopen ook even de hoogtepunten van 2023, verwelkomen de nieuwe leden, en kijken uit naar wat 2024 in petto heeft.

En verder zal er tijd zijn voor vraag en antwoord, maar vooral om kennis te maken met mekaar en onze werking.

Je kan kiezen of je enkel komt meewandelen of enkel aansluit vanaf 15u, dat is allemaal mogelijk. Vink bij je inschrijving gewoon aan voor welk deel of delen je aanwezig zal zijn.

Alle activiteiten
foto: Stardag, natuur.café

Categorie

Organisatie

naam
Natuurpunt Bertem
tel.
015 29 72 20
website
www.natuurpunt.be
e-mail
bertem@natuurpunt.be

Meld een activiteit

Organiseert u in Bertem iets waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

Deel deze pagina