naar top
Gemeente Bertem

Meld een nieuwe activiteit

Organiseert u in Bertem een fuif, optreden, lezing, tentoonstelling, cursus... waarop iedereen welkom is? Voer uw activiteit dan in via dit formulier.

De activiteit wordt, na controle van de gegevens, opgenomen in de kalender van de website en het activiteitenoverzicht in de digitale nieuwsbrief. Activiteiten die tijdig zijn ingegeven, worden ook opgenomen in het gemeentelijk infoblad: deadlines Info Bertem.

Om nog meer mensen te bereiken, kan u ervoor kiezen om de activiteit ook te exporteren naar de kalender van UITinVlaanderen.be.

Wanneer u veel volk verwacht op uw activiteit, meld dit dan ook aan de lokale politie, zodat zij hiermee rekening kunnen houden: meldingsformulier aan de politie.

Velden met * zijn verplicht.

Nog 250 karakters beschikbaar.
item verwijderen
item toevoegen
Prijsinformatie
EUR
Copyright. Enkel .jpg .gif of .png bestanden. Omschrijving is verplicht bij het opladen van een document.
 
Copyright. Enkel .jpg .gif of .png bestanden. Omschrijving is verplicht bij het opladen van een document.
 
enkel .doc,.docx,.pdf,.xls of.xlsx bestanden. Omschrijving is verplicht bij het opladen van een document.
 
Opgelet , u staat op het punt een afbeelding toe te voegen en openbaar te verspreiden. U dient daartoe alle geldende auteurs- en portretrechten te respecteren, alsook alle andere toepasselijke wetgeving. U kan daarvoor aansprakelijk worden gehouden, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van de UiTdatabank.
Meer informatie over copyright