divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
Vacatures

Het lokaal bestuur Bertem zoekt

Het autonoom gemeentebedrijf BELEKO zoekt

Alle informatie over deze functies vindt u op www.bertem.be/vacature

divide
divide
Nieuws
divide

Brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk divide

17-11-2021

Het overlegcomité heeft een reeks nieuwe beschermingsmaatregelen beslist. Zo komt er een brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk. Een strikte naleving is noodzakelijk als we een lockdown willen vermijden.

Lees meer

divide
Wanneer en waar laat ik me testen op het coronavirus? divide

16-11-2021

Laat u altijd meteen testen op COVID-19 als u symptomen heeft of wanneer u contact had met een besmet persoon. Met symptomen gebruikt u de online zelfevaluatie. Zonder symptomen maakt u zelf een afspraak in een testcentrum. Om een CovidSafeTicket te krijgen, is een sneltest mogelijk.

Lees meer

divide
Werken in de Blokkenstraat in Korbeek-Dijle divide

16-11-2021

Van 24 tot en met 26 november vinden er kabel- en sleufwerken plaats aan de Blokkenstraat in Korbeek-Dijle. De berm, de parkeerstrook, het voet- en fietspad en een deel van de rijbaan worden ingenomen. Er geldt dan een parkeerverbod en het verkeer wordt er met tijdelijke verkeerslichten geregeld.

Lees meer

divide
Rookvrij spelen en sporten, een recht voor elk kind! divide

15-11-2021

Op 20 november is het de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Om dat te vieren en het recht op rookvrije omgevingen onder de aandacht te brengen, organiseert Generatie Rookvrij dit jaar een heuse postkaartjesactie.

Lees meer

divide
Ophokplicht voor pluimvee divide

15-11-2021

In Schilde, provincie Antwerpen, werd bij een wilde gans vogelgriep vastgesteld. Dit wijst erop dat er opnieuw veel vogelgriepvirus bij wilde vogels circuleert. Daarom moet iedereen die pluimvee houdt zijn dieren vanaf 15 november ophokken.

Lees meer

divide
Infoavond ventileren en woningkwaliteit divide

10-11-2021

Op 1 december organiseert het Woonloket een infoavond over ventileren en woningkwaliteit in 't Pijlijser in Huldenberg. Schrijf u in en kom te weten hoe u een gezond binnenklimaat creëert, waarom gezonde lucht zo belangrijk is, hoe u vocht en schimmel voorkomt en hoe u CO-gevaar vermijdt.

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

spacer