divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
Onthaal open zonder afspraak!

U kan zonder afspraak terecht aan het onthaal voor eenvoudige, snelle producten. Bijvoorbeeld voor attesten van gezinssamenstelling of van woonst, nieuwe codes voor uw identiteitskaart of werkloosheidsformulieren. Ook wanneer u ingevulde attesten en formulieren komt afgeven of wandel- en fietskaarten, B-bonnen of pmd-zakken wilt aankopen, kan u zonder afspraak bij ons terecht.


Voor besprekingen met de medewerkers van de diensten stedenbouw, burgerzaken, zorg en welzijn of vrije tijd maakt u een afspraak. Dat kan via www.bertem.be/afspraak, tel. 016 49 99 99 of aan de onthaalbalie in het gemeentehuis.


Als u twijfelt, informeer u dan vooraf op tel. 016 49 99 99, onthaal@bertem.be of op de website.


Ons onthaal is open

  • elke eerste werkdag van de week tussen 13 en 20 uur
  • de andere werkdagen tussen 8.30 en 12 uur én
  • op woensdag en donderdag tussen 13.30 en 16 uur


Hou u bij een bezoek aan het gemeentehuis nog altijd aan de coronamaatregelen: draag een mondmasker, ontsmet uw handen, hou afstand en betaal liefst met bancontact.

divide
divide
Nieuws
divide

Uitnodigingen boostervaccin na vaccinatie met Johnson & Johnson divide

23-11-2021

Inwoners van Herent, Bertem en Kortenberg die in Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg gevaccineerd werden met het vaccin van Johnson & Johnson, zullen in de komende twee weken (week van 22 november of week van 29 november) hun uitnodiging ontvangen voor hun boostervaccin!

Lees meer

divide
Dringend bibliotheekmedewerker gezocht (vervanging) divide

19-11-2021

Lokaal bestuur Bertem is dringend op zoek naar een voltijds/deeltijds contractueel educatief medewerker bibliotheek C1-C3 voor de vervanging van een zieke collega.

Lees meer

divide
Kabel- en sleufwerken in Korbeek-Dijle divide

19-11-2021

Van dinsdag 30 november tot en met vrijdag 3 december worden er kabel- en sleufwerken uitgevoerd in de Nijvelsebaan, Veeweide en Putstraat in Korbeek-Dijle. De berm, het voetpad en een deel van de rijbaan wordt hiervoor ingenomen. Het verkeer wordt er met tijdelijke verkeersmaatregelen geregeld.

Lees meer

divide
Renoveer uw woning via Mijn Warm Huis divide

16-11-2021

Veel woningen verliezen nog te veel energie. Dit kan vaak eenvoudig aangepakt worden. Op mijnwarmhuis.be/bertem komt u te weten hoe het met uw woning gesteld is, hoe u het comfort in uw woning kan verhogen en/of uw energiefactuur kan verlagen, hoeveel dit alles kost en welke premies u kan krijgen.

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

spacer