divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
We zijn op zoek!

Het lokaal bestuur Bertem werft aan! We zijn op zoek naar een gezinshulp, een maatschappelijk werker, vrijwilligers met groene vingers en een student voor de dienst zorg en welzijn.


Daarnaast is de vrijetijdsregio Druivenstreek op zoek naar een administratief medewerker. Neem snel een kijkje op onze website en solliciteer!

divide
divide
Nieuws
divide

Opgepast voor valse mails uit naam van gemeente Bertem! divide

30-03-2022

Er gaan verschillende valse mails rond waarin Collection Attorneys Europe BVBA in naam van de gemeente Bertem u aanmaant tot betaling van een heffing op waterverontreiniging of een rioolbelasting. Ga hier niet op in: betaal niks en klik zeker nergens op. Dit is een vorm van phishing!

Lees meer

divide
Eerste Oekraïense vluchtelingen aangekomen divide

30-03-2022

De eerste Oekraïense vluchtelingen zijn gisteren, 29 maart, in Bertem aangekomen. Onze dienst welzijn en het Roemeniëcomité hebben een goed zicht op de noden van deze mensen. Wilt u dus helpen, contacteer dan het Roemeniëcomité.

Lees meer

divide
Nieuwe betonvakken divide

23-03-2022

Het bedrijf DSV vervangt een aantal slechte betonvakken in onze gemeente. Op dit moment is de Delle aan de beurt, later volgen de Meerbeeksesteenweg, de Kruisstraat, de Blankaart, het Hammeveld en de Dorpstraat in Leefdaal.

Lees meer

divide
Wie trekt er eind augustus mee op trektocht met Bertemse jongeren? divide

17-03-2022

Jongeren van 11 tot 15 jaar gaan dit jaar met de kleine trektocht naar het Mullertal in Groothertogdom Luxemburg. We vertrekken op maandag 22 augustus en komen terug op vrijdag 26 augustus. Wie komt er mee? Ook als je wat ouder bent en interesse hebt om als begeleider mee te komen, ben je welkom!

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide

Activiteiten

divide

01-04-2022

divide
divide

04-04-2022

divide
divide

04-04-2022

divide
divide

09-04-2022

divide
divide
Alle activiteiten
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

spacer