divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
Wielerwedstrijden in Bertem

Woensdag 13 april wordt De Brabantse Pijl gereden. De renners rijden tussen 12 en 13 uur via Heverlee over de Nijvelsebaan in Korbeek-Dijle richting Huldenberg. De kruispunten met de Nijvelsebaan worden een uur afgesloten. 


En er is nog meer wielerpret want op zaterdag 16 april doorkruist de recreatieve mountainbiketocht Gravelride Voer & Dijleland onze gemeente. Daar wordt geen hinder verwacht! 

divide
divide
Nieuws
divide

Start participatietraject skatepark divide

06-04-2022

De gemeente Bertem wil nog deze legislatuur een skatepark bouwen aan de nieuwe sporthal Verona. Het bestuur vindt het belangrijk dat de lokale skate-community een stem heeft in de vormgeving van het skatepark. We willen hun ervaring en expertise gebruiken!

Lees meer

divide
Samen zamelden we 540kg zwerfvuil in! divide

01-04-2022

Van 26 februari tot 26 maart organiseerde het lokaal bestuur Bertem opnieuw een zwerfvuilactie. Maar liefst 1001 vrijwilligers hebben zich dit jaar ingezet voor een proper Bertem. Zij verzamelden 540 kg zwerfvuil.

Lees meer

divide
Gratis leren afval verminderen in huis en tuin divide

01-04-2022

Ook dit voorjaar organiseert EcoWerf online sessies die u kunnen helpen om minder afval te produceren of om het een nieuwe bestemming te geven in huis en tuin. Grijp de kans om u te laten inspireren over verschillende thema's.

Lees meer

divide
Geef uw mening over onze bib divide

15-02-2022

Onze bib neemt deel aan een publieksonderzoek dat dit voorjaar over heel Vlaanderen loopt. Het is een brede publieksbevraging over alle relevante domeinen gelinkt aan het bezoek aan de bibliotheek. Neem er ook aan deel, zodat wij er iets van kunnen leren. Wie weet, wint u zelfs een bon van 250 euro.

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide

Activiteiten

divide

09-04-2022

divide
divide

12-04-2022

divide
divide

13-04-2022

divide
divide
Alle activiteiten
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

spacer