divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide
divide
Nieuws
divide

Lokaal bestuur Bertem zoekt verzorgend personeel divide

17-05-2022

De gezinszorg van lokaal bestuur Bertem zoekt voor spoedige indiensttreding 1 verzorgende voor een voltijdse contractuele functie als gezinshulp aan huis. U kan het verschil maken voor zieke en/of hulpbehoevende mensen of mensen met een beperking. Solliciteer ten laatste op 6 juli.

Lees meer

divide
Eerste hulp bij belastingaangifte divide

17-05-2022

Binnenkort is het weer tijd voor de belastingaangifte. Krijgt u het warm? Droomt u al een paar weken over vakjes en codes en weet u niet wat ermee gedaan? De federale overheidsdienst financiën schiet ter hulp!

Lees meer

divide
Genieten in eigen groen. Wat kan u tegen teken doen? divide

10-05-2022

Niet alleen u, maar ook vogels, bijen, vlinders en allerlei andere insecten en kleine diertjes genieten maar al te graag van uw gezellige tuin. Heerlijk! Maar er zijn ook diertjes waarvoor u moet opletten. Zoals de teek. Onderzoek wijst uit dat we 45% van de tekenbeten oplopen in eigen tuin.

Lees meer

divide
Nieuw gebouw voor politiezone Voer en Dijle divide

29-04-2022

Het voorontwerp van het nieuwe politiegebouw op het bedrijvenpark Keiberg-Vossem is goedgekeurd. De nieuwbouw is het sluitstuk van een fusie in 2017 waarbij Tervuren, Bertem, Huldenberg en Oud-Heverlee één politiezone Voer en Dijle vormen. Vanaf januari 2025 wordt het gebouw in gebruik genomen.

Lees meer

divide
Een buurtinformatienetwerk (BIN) verhoogt de veiligheid divide

29-04-2022

Het buurtinformatienetwerk is een gestructureerde samenwerking tussen burgers, zelfstandigen, bedrijven en het lokaal bestuur. De samenwerking steunt op drie pijlers: participatie, communicatie en preventie. Zo voorkomen we samen criminaliteit en verhogen we de veiligheid in onze woonomgeving.

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide

Activiteiten

divide

19-05-2022

divide
divide

20-05-2022

divide
divide

25-05-2022

divide
divide

25-05-2022

divide
divide
Alle activiteiten
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven

spacer