divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
Gemeentehuis en bib gesloten

Maandag 5 september is het Leuven kermis en zijn het gemeentehuis en de bibliotheek gesloten. Dinsdag 6 september staan we opnieuw tot uw dienst: het gemeentehuis is open van 13 tot 20 uur en de bibliotheek van Bertem van 18 tot 20 uur. 

divide
divide
Nieuws
divide

Koop chocolade en steun de MS-Liga divide

31-08-2022

2022 is een bijzonder jaar voor MS-Liga Vlaanderen, want de liga bestaat dit jaar 40 jaar! Al 40 jaar lang staat deze pati├źntenorganisatie klaar voor personen met MS en hun familie. Steun de MS Liga en koop een pakje chocolade!

Lees meer

divide
Verder op weg naar een rookvrije generatie divide

30-08-2022

Vanaf september vragen we iedereen om niet meer te roken of dampen in het zicht van kinderen en jongeren. Zo maken we van Bertem een plek waar kinderen en jongeren beschermd worden tegen de verleiding om zelf te gaan roken, zeker tijdens het spelen en sporten.

Lees meer

divide
Compostactie EcoWerf divide

27-08-2022

September en oktober zijn de compostactiemaanden in de recyclageparken van EcoWerf. Doe uw voordeel: koop 3 zakken compost en ontvang gratis een vierde zak. Bovendien ontvangt elke koper een gratis paar handschoenen, zolang de voorraad strekt.

Lees meer

divide
Opgepast: phishingmails rioolbelasting in omloop divide

26-08-2022

Deze week kregen verschillende ondernemers een email met de vraag hun achterstallige afvalstoffenheffing en rioolbelasting te betalen. Dit zijn klassieke voorbeelden van valse e-mails of phishing om u op te lichten. Ga er niet op in!

Lees meer

divide
Behaag uw tuin met streekeigen planten divide

15-08-2022

Te droge, te natte of te hete zomers? U kan uw tuin eenvoudig klimaatbestendiger maken. Verbeter de wateropname van uw tuin en omgeving met diepwortelende bomen en struiken. Beter dan een gazon! Geniet van het verfrissend airco-effect van een boom op een hete dag. Beter dan een parasol!

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide

Activiteiten

divide

02-09-2022

divide
divide

04-09-2022

divide
divide

11-09-2022

divide
divide
Alle activiteiten
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven