divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
Tijdens het pinksterweekend zijn we gesloten

Het lokaal bestuur sluit zijn deuren op zaterdag 27 mei, zondag 28 mei en maandag 29 mei. In de bib van Leefdaal en het recyclagepark kan u wel terecht op zaterdag 27 mei. Het gemeentehuis opent zijn deuren terug op dinsdag 30 mei tussen 13 en 20 uur.

divide
Collega's gezocht!

Bent u het missende stukje in onze puzzel? Het lokaal bestuur Bertem is op zoek naar nieuwe collega's. Van een technisch assistent gebouwverantwoordelijke, via een communicatieambtenaar tot een directeur voor GBS Leefdaal. Er is voor ieder wat wils. 

Voelt u zich geroepen? Neem dan snel een kijkje op www.bertem.be/vacature.

divide
divide
Nieuws
divide

Grensstraat nog afgesloten tot en met maandag 29 mei divide

24-05-2023

De Grensstraat is sinds 17 mei afgesloten voor dringende werken. De straat is ondertussen hersteld en krijgt nu een nieuwe laag beton. Om die te laten uitharden, blijft de straat afgesloten tot en met maandag 29 mei. Er is een omleiding voorzien via de Coige steenweg en de Kruisstraat.

Lees meer

divide
Bertem in Concert divide

16-05-2023

Meer dan 90 muzikanten op één podium. Ongezien in onze gemeente. Op zaterdag 27 mei beleeft u een unieke muzikale avond. En niet alleen daarom wilt u dit niet missen. Ook omdat u er onze scholen mee steunt. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Heeft u er nog geen, schaf ze dan snel aan!

Lees meer

divide
Blokbar Ter Dijle opent opnieuw de deuren divide

16-05-2023

Het einde van het academiejaar nadert. De examens dus ook. Studenten kunnen van 22 mei tot en met 27 juni opnieuw in onze Blokbar terecht. Reserveer tussen 9 en 23 uur jouw studieplek in zaal Ter Dijle in Korbeek-Dijle.

Lees meer

divide
Ontwikkelingssamenwerking zoekt projecten divide

10-05-2023

Heeft u een grote passie voor projecten over duurzame landbouw, watervoorziening of gezondheid in het Zuiden? Of kiest u liever voor lokale acties? Het lokaal bestuur Bertem ondersteunt lokale projecten rond ontwikkelingssamenwerking. Interesse? Dien uw aanvraag voor 1 juni 2023 in!

Lees meer

divide
Van 28 mei tot 4 juni is het de ‘Week van de Bij’ divide

20-04-2023

Bijen zijn ontzettend belangrijk. Ze bestuiven landbouwgewassen, fruitteelten en wilde planten. Zonder bijen geen fruit en ook geen groenten! Maar ze hebben het steeds moeilijker om te overleven. U kan hen helpen! Minder beton en meer bloemen, planten en bomen zorgen voor meer voedsel voor bijen.

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide

Activiteiten

divide

27-05-2023

divide
divide

30-05-2023

divide
divide

30-05-2023

divide
divide

04-06-2023

divide
divide
Alle activiteiten
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven