divide
Gemeente Bertem
Gemeentelijke nieuwsbrief
divide
divide
divide

In de kijker

divide
Koersen dit weekend!

Dit weekend doorkruisen verschillende koersen onze gemeente. Op zaterdag 3 juni rijdt de Pro Cyclo Classic - Memorial Willy Everaert voorbij en op zondag 4 juni de Cyclotocht Sterrit Zennetrappers en de memorial 'Ph. Van Coningsloo'.

Om deze wielerwedstrijden veilig te laten verlopen, worden de nodige verkeersmaatregelen genomen. U vindt ze op onze website:

divide
divide
Nieuws
divide

Verhoogd brandgevaar (code geel) in Bertem- en Eikenbos divide

01-06-2023

Het Agentschap voor Natuur en Bos kondigt code geel af voor brandgevoelige gebieden in onze provincie, ook voor het Bertem- en Eikenbos. De natuurgebieden beginnen droger te worden waardoor het risico op brand groter wordt. Beheerders en brandweer zijn extra waakzaam.

Lees meer

divide
Ondertussen in Leefdaal: proefsleuven als voorbereiding op heraanleg divide

31-05-2023

Tussen maandag 5 en vrijdag 16 juni worden er 12 proefsleuven uitgevoerd in het centrum van Leefdaal. Zo brengen we de ligging van de bestaande nutsleidingen in kaart en kunnen we knelpunten bij de latere nutswerken voorzien. Het verkeer zal altijd door kunnen, maar wel slechts op één rijweghelft.

Lees meer

divide
Rommelmarkt in wijk Opakker op 4 juni divide

21-05-2023

Op zondag 4 juni vindt een rommelmarkt plaats in wijk Opakker in Leefdaal. Om dit veilig te laten verlopen, wordt van 7.30 uur tot 18 uur alle verkeer verboden en geldt er een parkeerverbod in de wijk Opakker, deel Hofakker 1 tot aan Hofakker 38. U wordt omgeleid via de Foksweg.

Lees meer

divide
Kinderopvang: 1 loket voor al uw vragen divide

03-05-2023

Sinds 1 januari worden alle kinderopvanginitiatieven gecentraliseerd. Doorzoek het aanbod aan kinderopvang, registreer een opvangvraag voor uw baby of peuter en de opvanginitiatieven nemen contact met u op. Zo simpel kan het zijn!

Lees meer

divide
Tegemoetkoming in afvalkosten divide

02-05-2023

Grote gezinnen, onthaalouders en mensen die genoodzaakt zijn incontinentie- en/of stomamateriaal te gebruiken, produceren meer afval dan anderen. Daarom hebben ze recht op een jaarlijkse tegemoetkoming van 18 euro. Gebruikers van incontinentie- en/of stomamateriaal vragen dit voor 1 juli aan!

Lees meer

divide
Seniorenfeest op 23 juni 2023 divide

06-04-2023

Op vrijdag 23 juni is het weer feest voor iedereen van 55 jaar of ouder. Of u nu een echte danser bent of niet, een babbeltje slaan en van een feestmaaltijd genieten, doet iedereen graag.

Lees meer

divide
divide
Alle nieuws
divide

Activiteiten

divide

04-06-2023

divide
divide

10-06-2023

divide
divide

11-06-2023

divide
divide
Alle activiteiten
divide

twitter Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven