naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf in voor speelpleinwerking Kattestroof!

Kattestroof opent haar deuren tijdens de paasvakantie van maandag 8 april tot en met donderdag 18 april. Kinderen van 2,5 tot 12 jaar zijn dan welkom in GBS 't Zonneveld Bertem. Inschrijven kan vanaf maandag 25 februari tot en met maandag 25 maart via de vrijetijdswinkel

Alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar zijn van 8 april tot en met 18 april welkom in GBS 't Zonneveld Bertem voor veel speelpleinplezier. We raden wel aan dat de kindjes al in de instapklas zitten en we verwachten dat ze zindelijk zijn. Ook kinderen die niet in Bertem wonen, zijn welkom. We delen alle kinderen in verschillende leeftijdsgroepen in. Zo kunnen we de activiteiten optimaal aanpassen aan hun leeftijd.

Een dag op het speelplein begint om 9 uur en eindigt om 16 uur. Er is opvang vanaf 7.30 uur en tot ten laatste 18 uur. Een dag op het speelplein kost 6 euro of 8 euro voor kinderen van buiten Bertem. Voor de opvang van 7.30 uur tot 8 uur betaalt u 1 euro, vanaf 8 uur is de vooropvang gratis. 's Avonds is de opvang tot 17 uur gratis. Voor de opvang tussen 17 en 18 uur betaalt u 1 euro. 

Uitstappen en speciale activiteiten Pasen 2018

Week 1: donderdag 11 april - kleuters en lagere - Technopolis
Week 2: dinsdag 16 april - kleuters en lagere - Paasshow
Week 2: woensdag 17 april - 5&6 - Cinema in Leuven

Als uw kind niet deelneemt aan de uitstap of speciale activiteit, kan het die dag niet naar het speelplein komen.

Inschrijven en info

Vanaf maandag 25 februari tot en met maandag 25 maart 2019 kan u de kinderen inschrijven via de vrijetijdswinkel

Alle informatie over de speelpleinwerking en de uitleg over de werking van de vrijetijdswinkel leest u op www.bertem.be/kattestroof.

Zomer 2019

Noteer ook al dat tijdens de zomervakantie alle kinderen welkom zijn van maandag 1 juli tot en met donderdag 8 augustus in GBS Leefdaal. De inschrijven hiervoor lopen van op maandag 27 mei tot en met maandag  24 juni.

 

Gepubliceerd op woensdag 20 februari 2019
Nieuwsoverzicht