naar top

Viering cultureel verdienstelijke personen en sportkampioenen

Zoals altijd willen we het sportjaar en het cultureel werkjaar afsluiten door de Bertemnaren die in hun discipline uitblonken in de bloemetjes te zetten. Op vrijdag 22 juni vieren we onze sportkampioenen en cultureel verdienstelijke personen. Draag uw kandidaten ten laatste op 24 mei voor!

Op vrijdag 22 juni vieren we onze sportkampioenen en cultureel verdienstelijke personen in de sportzaal van Leefdaal. Net zoals vorig jaar kiezen we opnieuw voor een viering waarbij we de cultureel verdienstelijke personen en sportkampioenen ook in beeld brengen. Bezorg ons dus zeker mooie foto’s en beelden, zodat we ze tijdens de viering op een groot scherm kunnen tonen.

Word de sportiefste Bertemnaar!

Maar dit jaar gaan we nog een stapje verder. We willen de sportiefste Bertemse vereniging aanduiden. Dit doen we aan de hand van een fietswedstrijd op rollen.

Per vereniging mogen twee personen zich kandidaat stellen. Degene die als eerste de finish bereikt, gaat door naar de volgende ronde. Zo bepalen we wie zich voor één jaar de sportiefste Bertemnaar mag noemen. De winnaar of winnares krijgt een korf gevuld met streekproducten en mag het ten slotte ook nog opnemen tegen onze schepen van sport, Tom Philips.

De wedstrijd zal na de huldiging, vermoedelijk rond 20.45 uur, plaatsvinden in de gemeentelijke sportzaal Leefdaal, Dorpstraat 542.

Hoe kandidaten voordragen of deelnemen aan de wedstrijd ‘Sportiefste Bertemnaar’?

Wilt u een of meerdere van uw leden voordragen om gevierd te worden, laat het ons ten laatste op 24 mei weten via www.bertem.be/sportkampioenen_cultureelverdienstelijkepersonen.

U kan dan ook meteen de kandidaten opgeven die voor uw vereniging aan de fietswedstrijd zullen deelnemen. Ook wanneer u niemand voordraagt om gevierd te worden, kan u twee deelnemers voor de fietswedstrijd inschrijven.

Meer info: dienst vrije tijd en communicatie, tel. 016 49 99 98 of vrijetijd@bertem.be 

Gepubliceerd op donderdag 08 maart 2018
Nieuwsoverzicht