naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Projecten lokale middenstand - tweede oproep

De gemeente Bertem steunt projecten rond lokale middenstand met een projectsubsidie. Deze bestaat uit financiële, materiële en/of administratieve ondersteuning. Het budget voor dit jaar is nog niet verdeeld. Vandaar een tweede oproep met als deadline 1 mei 2019.

Bertemse samenwerkingsverbanden die een nieuw initiatief willen opstarten rond lokale economie kunnen meer informatie en het aanvraagformulier vinden op www.bertem.be/projectsubsidie. Voor het huidige jaar kan u nog tot en met 1 mei 2019 een aanvraag indienen. Nieuwe aanvragen voor 2020 verwachten we op 1 oktober.

Gemeentelijke activiteiten (eindejaarstombola, gezamenlijke eindejaarsadvertentie, nieuwjaarsreceptie voor middenstand) worden niet gefinancierd met deze middelen. Het budget dat voorzien is voor de projectsubsidie kan volledig gebruikt worden voor organisaties van de lokale handelaars, zoals Hapje Tapje, de Kerstmarkt, Leefdaal Herleeft...

Wij verzamelen alle aanvragen en suggesties. Het handelaarsoverleg geeft zijn advies, het schepencollege beslist hoe de verdeling van de 2000 euro zal verlopen.

Gepubliceerd op dinsdag 12 februari 2019
Nieuwsoverzicht
Projectsubsidie middenstand

Openingsuren & contact

Secretariaat en onderwijs

Tel. tel.
016 49 99 99
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
secretariaat@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina