naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Handelaar, neem deel aan de 6de eindejaarstombola!

Uw klanten maken kans op een hoofdprijs van 500 euro of tientallen kleinere bedragen van minimum 20 euro. Wilt u ook uw klanten belonen, schrijf u dan voor 30 augustus in! Als u vorig jaar al heeft deelgenomen, ontvangt u een factuur voor dezelfde aantallen. Pas deze eventueel aan via het formulier.

1 winnaar per handelaar

Net zoals de vorige jaren hebben we 1 hoofdprijs van 500 euro en meerdere prijzen van 20 euro aan B-bonnen. Dit jaar trekken we opnieuw uit de omslagen van elke deelnemende handelaar 1 winnaar van 30 euro. We verzamelen alle volle kaarten in een doos en trekken dan de winnaar van de hoofdprijs van 500 euro en de winnaars van de B-bonnen van 20 euro. In totaal brengen we voor meer dan 2000 euro aan B-bonnen in omloop.

Wilt u dit jaar uw klanten eens extra belonen? Neem dan deel aan de eindejaarstombola. Elke Bertemse handelaar kan deelnemen tegen betaling van de deelnemersbijdrage.

U kan een tombolakaart of een relatiekaart schenken. De eindejaarstombola is zelfbedruipend, dus als we meer deelnemende handelaars hebben, kunnen we het prijzengeld zelfs optrekken. Schrijf u nu alvast in via het inschrijvingsformulier!

Nieuwe instappers betalen 125 euro. Handelaars die vorig jaar deelnamen, betalen opnieuw 90 euro. De deelnemersbijdrage omvat de promotiekosten (tombolakaarten, stempel, inkt en inzamelbox) en het prijzengeld.

Handelaars die de B-bon aanvaarden, krijgen extra tombolakaarten. Ook het prijzengeld in de vorm van B-bonnen vloeit terug naar hen.

Praktisch

Of u nu kleine boodschappen afstempelt of bij grotere aankopen een volle kaart geeft, iedere handelaar kan deelnemen.

  • Stempelkaarten: Per schijf van 5 euro, 20 euro of 100 euro wordt 1 vakje, 1 rij of de hele tombolakaart afgestempeld.
  • Relatiegeschenken: Deze tombolakaart heeft slechts 1 stempel nodig. Feestzalen, loodgieters… kunnen deze gebruiken als relatiegeschenk.

Hoe inschrijven?

Ook dit jaar ontvangen de deelnemende handelaars van vorig jaar automatisch hun factuur, pas dus zeker tijdig je bestelling aan. Gebruik het inschrijvingsformulier om u voor 30 augustus in te schrijven of uw bestelling (van extra kaarten) aan te passen. Uw deelname is pas definitief na betaling van de factuur met gestructureerde mededeling. Wanneer u later inschrijft of uw betaling is onvolledig, dan kan u mogelijk nog meedoen zonder vermelding op de tombolakaarten.

Meer: informatie voor de handelaars

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2019
  • foto: Winnaars eindejaarstombola 2018-2019
  • foto: Eindejaarstombola in de bedrijvengids
  • foto: Eindejaarstombola jij bent de beste.JPG
  • foto: Tombolakaarten 2015-2016
  • foto: Eindejaarstombola
Nieuwsoverzicht