naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature aanleg wervingsreserve technisch assistent openbare werken D1-D3

De gemeente Bertem zoekt voor spoedige indiensttreding: 1 voltijds contractueel technisch assistent openbare werken D1-D3 met aanleg van een wervingsreserve, geldig voor één jaar.

Uw functie

De technisch assistent openbare werken staat in voor de correcte en efficiënte uitvoering van allerlei taken inzake groenbeheer en de aanleg, het herstel en het onderhoud van plantsoenen, begraafplaatsen, wegen en aanhorigheden met het oog op de instandhouding en verbetering van het gemeentelijk patrimonium.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Geen diplomavereiste
  • U  beschikt over een rijbewijs C of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1854,69 euro - max. 2886,62 euro
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro en 35 dagen verlof.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 3 oktober 2018 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel uit het strafregister.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u terugvinden op www.bertem.be/vacatures of kan u navragen bij de personeelsdienst: Sonja Timmermans, tel. 016 49 99 91, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op woensdag 05 september 2018
Nieuwsoverzicht