naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kungfu voor kinderen

De dienst vrije tijd organiseert vanaf 4 september 37 lessen Kungfu voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Ze leren er de basisbeginselen van Kungfu, een Chinese krijgskunst bekend geworden door Bruce Lee. Ideaal voor kinderen die houden van een uitdaging.

Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen hun teveel aan energie kwijt tijdens de spring- en tuimelbewegingen. Alle oefeningen hebben een krijgskunstachtergrond. Met de handen en benen voeren ze martiale oefeningen uit al staand, lopend en springend. De kinderen oefenen vooral individueel en verbeteren hiermee hun lenigheid, motoriek, coördinatie en kracht. Heel leuk zijn de bewegingen met de stok, een populair Wushu-wapen dat gebruikt wordt in deze krijgskunst. De lessen worden gegeven door Jurgen Vanhorenbeek.

De lessen vinden plaats op woensdag van 13 tot 14 uur in sportzaal Bertem (Bosstraat 1) en starten op 4 september.

Prijs = 129,50 euro, ISB sportverzekering inbegrepen

Verplicht inschrijven

Inschrijven is verplicht en doet u via www.bertem.be/vrijetijdswinkel.

  • Als u de vrijetijdswinkel al eens heeft bezocht, meldt u zich aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Bezoekt u de vrijetijdswinkel voor de eerste keer, dan moet u zich eerst ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’. Maak u eigen gebruikersnaam aan en voeg nadien uw kind(eren) als gezinslid toe.

Eens u uw profiel heeft aangemaakt en u bent ingelogd, kan u uw kind(eren) online inschrijven en meteen betalen. U ontvangt altijd een bevestigingsmail.

Gepubliceerd op dinsdag 06 augustus 2019
Nieuwsoverzicht