naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jaarlijkse houtverkoop

Op 24 oktober vindt om 9 uur de jaarlijkse houtverkoop plaats in taverne De Zoete Bron in Oud-Heverlee, Maurits Noëstraat 15. Omdat het in Bertem slechts om 1 lot gaat, gebeurt de bezichtiging enkel op afspraak.

De beheerregio’s Meerdaal en Hageland en Demervallei organiseren een openbare houtverkoop op donderdag 24 oktober om 9 uur in Taverne De Zoete Bron, Maurits Noëstraat in Oud-Heverlee. U kan de catalogus raadplegen via de website van Natuurinvest.

  • Bezoek aan de loten Heverleebos en Meerdaalwoud kan op dinsdag 8 oktober van 9 tot 12 uur. Afspraak in het regiokantoor, De Vlakte, Prosperdreef 1 in Vaalbeek.
  • Bezoek aan het lot in het Provinciaal Domein Het Vinne kan op maandag 7 oktober en woensdag 16 oktober om 10 uur. Afspraak aan het onthaal Provinciaal Domein Het Vinne, Ossenwegstraat 70 in Zoutleeuw.
  • Bezoek aan de andere kavels kan op afspraak via de boswachter die vermeld staat bij het lot.
  • Het lot 11-2019/HEV-1 gelegen in Heverleebos, eigendom van ANB werd opgenomen in de catalogus, maar wordt niet aangeboden op de openbare houtverkoop van 24 oktober in Oud-Heverlee. U kan hiervoor dus geen bod uitbrengen.

Een papieren versie van deze catalogus krijgt u aan de balie van de dienst omgeving.

Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2019
Nieuwsoverzicht