naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Koop chocolade en steun de MS-Liga

Koop tijdens de ‘MS-week’, van 29 augustus tot 8 september, een reep chocolade of een doos koekjes en steun zo de MS-Liga. Ook de gemeente Bertem verkoopt vanaf 2 september chocolade en koekjes.

De MS-Liga wil met de opbrengst van deze chocoladeverkoop haar werking en de levenskwaliteit van personen met multiple sclerose verbeteren. De gemeente Bertem steunt de actie door vanaf 2 september aan de balies chocolade en koekjes te verkopen.

Voor 6 euro krijgt u een pakje met 7 repen lekkere Belgische chocolade van Galler of een doosje koekjes van Destrooper. Of kies het geschenkkoffertje met 18 minirepen chocolade voor 10 euro. Zolang de voorraad strekt.

Wat is MS?

Multiple Sclerose (MS) is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die zich meestal manifesteert bij jongvolwassenen (20-40 jaar). De oorzaken van MS zijn nog niet ontdekt, zodat genezing onmogelijk is. Dankzij wereldwijd wetenschappelijk onderzoek kan de laatste jaren voor sommigen de ziekte wat afgeremd worden. In ons land zijn er tussen 11000 en 12000 personen met MS, die u kan steunen door simpelweg een pak chocolade te kopen.

Meer info: www.ms-vlaanderen.be 

Gepubliceerd op donderdag 29 augustus 2019
Nieuwsoverzicht