naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hondenwandeling op 1 oktober

Naar aanleiding van Werelddierendag organiseert de dienst vrije tijd en communicatie een begeleide hondenwandeling op zondag 1 oktober. Samen met andere viervoeters en natuurgenieters ontdekken we Bertembos. Het aantal deelnemers is beperkt, schrijf u dus snel in!

We vertrekken stipt om 14 uur op de parking aan de Bosstraat naast de bibliotheek van Bertem. Gedurende 2 uur maken we, aan een rustig tempo, een mooie wandeling in Bertembos. Klimmen en dalen, kronkelende paadjes, prachtige bomen en mooie holle wegen en vergezichten… Genieten is de boodschap. Zorg voor aangepast schoeisel. De honden blijven altijd aan de leiband en natuurlijk rapen we alle hondenpoep (ook in het bos!) op. De wandeling is niet geschikt voor honden jonger dan een jaar. Heeft u een oudere hond, hou dan rekening met zijn conditie en gezondheidstoestand. De wandeling wordt begeleid door Marie-Louise Van Craenenbroeck. Denk ook aan hondenpoepzakjes en water voor de hond. Bij slecht weer kan de wandeling afgelast worden. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en buggy’s.

We beperken ons tot 30 mensen en 15 honden. Schrijf u dus snel in via www.bertem.be/hondenwandeling of op tel. 016 49 97 72.

Gepubliceerd op woensdag 06 september 2017
Nieuwsoverzicht