naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe dienstregeling van De Lijn vanaf 7 januari

Vanaf 7 januari past De Lijn de dienstregeling van sommige lijnen aan. Ga na of er ook wijzigingen zijn op uw vertrouwde lijn.

Vanaf maandag 7 januari past De Lijn de dienstregeling van sommige lijnen aan. Benieuwd of er een verandering is doorgevoerd op uw vertrouwde lijn? Bekijk dan de dienstregeling op de website van De Lijn. Surf hiervoor naar www.delijn.be, geef bovenaan in het zoekveld een lijnnummer in, klik op ‘Toon alle resultaten’, klik op ‘Lijnen’, selecteer uw lijn, klik vervolgens op dienstregelingen, selecteer een datum vanaf 7 januari 2019 (startdatum nieuwe dienstregeling) en een tijdstip, de dienstregeling op die datum wordt geladen.

U kan ook nog altijd gratis een gedrukte lijnfolder krijgen in de Lijnwinkels van Brussel en Leuven of door een aanvraagkaartje in te vullen bij de chauffeur. De nieuwe lijnfolders van alle lijnen die in onze gemeente passeren, kan u ook gratis vinden in de inkomhal van het gemeentehuis. Hou er wel rekening mee dat de info online altijd de meest actuele is!

Gepubliceerd op dinsdag 01 januari 2019
Nieuwsoverzicht