naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature aanleg wervingsreserve administratief medewerker financiële dienst C1-C3

De gemeente Bertem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving van: 1 voltijds contractueel administratief medewerker C1-C3 (m/v) met aanleg van een wervingsreserve, geldig voor één jaar.

Uw functie

De administratief medewerker financiële dienst verricht administratieve taken met het oog op een financieel gezonde en efficiënte werking van het lokaal bestuur en een optimale dienstverlening van de andere diensten.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • U beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • U  beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1889,55 euro - max. 3458,36 euro
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro en 35 dagen verlof.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 25 januari 2018 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een afschrift van het gevraagde diploma en een recent uittreksel uit het strafregister.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u terugvinden op www.bertem.be/vacatures of kan u navragen bij de personeelsdienst: Sonja Timmermans, tel. 016 49 99 91, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op donderdag 07 december 2017
Nieuwsoverzicht