naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Topconcert in Bertem

Op vrijdag 27 april vindt een concert van Arte Amanti plaats in de kerk van Bertem. Het belooft een topconcert te worden met Sofia Gantois uit Bertem die dwarsfluit speelt én maar liefst twee laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd: violiste Ning Kam en Liebrecht Vanbeckevoort aan de piano.

Arte Amanti is een internationaal kamermuziekfestival met 23 concerten in het hele land. Elk concert start met jong, uitzonderlijk talent uit de regio. Vervolgens is het de beurt aan internationale topartiesten.

Op vrijdag 27 april vindt één van die concerten plaats in de kerk van Bertem. En het belooft een topconcert te worden. Sofia Gantois uit Bertem start met een betoverend dwarsfluitconcert. Daarna treden niet 1, maar 2 laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd op! Violiste Ning Kam wordt bijgestaan aan de piano door onze laatste Belgische laureaat piano Liebrecht Vanbeckevoort.

Het concert begint om 20 uur, de deuren openen om 19 uur. Voor 10 euro geniet u van dit topconcert. Nadien biedt het gemeentebestuur u nog een receptie aan.

Het concert is uitverkocht!

Gepubliceerd op donderdag 29 maart 2018
  • foto: Arte Amanti Liebrecht-Vanbeckevoort 1.jpg
  • foto: Arte Amanti Ning Kam 1.jpg
  • foto: Arte Amanti
Nieuwsoverzicht
Sofia Gantois, Bertems muzikant

Openingsuren & contact

Vrije tijd en communicatie

Lees meer artikels over