naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opnieuw eersteklas rookmelders met korting te koop!

Een goede rookmelder is geen overbodige luxe. In 2020 worden rookmelders verplicht in alle woningen in Vlaanderen. Maar wacht niet zo lang! U kan nu een goed exemplaar aan een vriendelijke prijs aankopen in het gemeentehuis! Wegens succes is deze actie verlengd. Haal dus zeker ook uw rookmelder!

Rook zal u helaas niet wekken als het thuis brandt, want rook bevat koolstofmonoxide dat u net in een diepere slaap brengt. Omdat bij een brand veel zuurstof verbruikt wordt en ook vaak giftige gassen vrijkomen, zijn de slachtoffers meestal al gestikt vooraleer de vlammen hen bereiken. Rookmelders zijn dus helemaal geen overbodige luxe.

In 2020 worden rookmelders verplicht voor alle woningen in Vlaanderen. Maar wacht niet tot dan! De gemeente heeft een overeenkomst gesloten met de Stichting Brandwonden waardoor we rookmelders First Alert SA700LLE kunnen aanbieden aan 16 euro per stuk. Kom gewoon even langs bij de technische dienst waar we de verkoop registreren en u de rookmelder(s) direct meekrijgt. 

Gepubliceerd op woensdag 05 juni 2019
Nieuwsoverzicht
rookmelder

Lees meer artikels over

Deel deze pagina