naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Standplaats op braderie van de zelfstandigen tijdens de Jaarmarkt

De Jaarmarkt is een uniek gebeuren met veel sfeer en ambiance. Op zaterdag 28 september bruisen het Gemeenteplein en de aanpalende straten voor de 37ste keer van de activiteiten. Reserveer voor vrijdag 6 september uw plek op de braderie voor zelfstandigen.

Marktkramers kunnen tijdens de Jaarmarkt een standplaats op de Ellekensmarkt reserveren. Bertemse handelaars kunnen een plek reserveren op de braderie van de zelfstandigen of voor hun handelszaak.

Schrijf tijdig in

Door de grote belangstelling voor de Ellekensmarkt en de braderie van de zelfstandigen, is het noodzakelijk uw plaats op voorhand te reserveren. De volgorde van de standplaats van de Ellekensmarkt is in overleg met de marktplaatser, de volgorde van de braderie is in overleg met de verantwoordelijke dienst. 

Het standgeld bedraagt 5 euro vast recht en 1 euro per lopende meter en wordt betaald op de markt zelf. Als u als Bertemse handelaar de Jaarmarkt sponsort, vervalt dit standgeld.

Interesse? Reserveer uw plek tijdig via het onlineformulier op www.bertem.be/ellekensmarkt 

Start en plaatsing

Plaatsing van de Ellekensmarkt en braderie gebeurt vanaf 8 uur. De Ellekensmarkt start ook in de voormiddag. De markt zal zoals vorige jaren de ganse dag lopen. Verdere inlichtingen volgen na inschrijving.

Andere activiteiten

Behalve de Ellekensmarkt, de braderie van de zelfstandigen en de rommelmarkt is er in de voormiddag ook de veemarkt, een ware publiekstrekker.

Hou de website en de affiches in het oog voor het definitieve programma.

Gepubliceerd op zondag 26 mei 2019
Nieuwsoverzicht