naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Sponsoring Jaarmarkt

Op zaterdag 28 september is het Jaarmarkt in Bertem. Traditiegetrouw bruisen dan het Gemeenteplein en de aanpalende straten van de activiteiten. De ideale gelegenheid om uw bedrijf, zaak of firma in de belangstelling te brengen. Formulieren ingestuurd voor 12 augustus vermelden we in Info Bertem.

Het jaarmarktcomité biedt twee mogelijkheden aan tot sponsoring:

  • Wedstrijden sponsoren kan voor 25 euro per wedstrijd.
  • Een spandoek of een paneel (max. 2 m) in een van de wedstrijdringen plaatsen, kan voor 50 euro per paneel of spandoek.

In ruil hiervoor wordt uw bedrijf vermeld in Info Bertem, de wedstrijdbrochure en op onderleggers in de eetgelegenheden.

Bertemse handelaar?

Heeft u een Bertemse handelszaak, dan kan u zichzelf gratis registreren op de online bedrijvengids www.bertem.be/bedrijvengids. Bijkomend kan u ook een plaatsje reserveren op de braderie van de Bertemse zelfstandigen, als sponsor vervalt het standgeld.

Schrijf tijdig in

Om alles tijdig klaar te krijgen, verwacht het jaarmarktcomité voor maandag 12 augustus uw inschrijving voor de sponsoring en de betaling op het rekeningnummer van het jaarmarktcomité BE43 7343 0716 9101. Na deze datum kan u nog sponsoren, maar is vermelding in de Info Bertem van september-oktober niet meer mogelijk.

Dankzij uw sponsoring hebben we voldoende financiële draagkracht om samen met de vele vrijwilligers er een groots evenement van te maken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als sponsor van deze editie van onze Jaarmarkt.

Lees meer over de sponsoring

Lees meer over de Jaarmarkt

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2019
Nieuwsoverzicht