naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Er woont een testrijder in uw buurt

Bij autodelen maken meerdere personen om beurt gebruik van een wagen. Zo bespaart u op de kosten van een eigen auto, helpt u files en parkeerdruk te verlichten en leert u de buren kennen. Da's drie keer gewonnen! Ook in onze gemeente woont er een testrijder. Chris deelt graag zijn auto met u!

Wie één keer elektrisch heeft gereden, wil vaak niet meer terug. Het rijcomfort van een elektrisch voertuig is dan ook ongeëvenaard. Bovendien worden de Testrijdersauto's opgeladen met 100% hernieuwbare energie. Zo rijden we voor een propere omgeving en frisse lucht.

Probeer het eens! U kan de elektrische deelauto van Chris huren via www.testrijders.be waar u alle informatie vindt. Of kijk eens op www.facebook.com/TestrijdersBelgie.

Mede dankzij de vele initiatieven van de Vlaamse overheid rijden steeds meer Vlamingen milieuvriendelijk. Ook het aantal elektrische wagens en tweewielers stijgt opmerkelijk. Die zorgen voor betere luchtkwaliteit, lagere CO2-uitstoot en beperkte gebruiks- en onderhoudskosten. Dat is beter voor u, uw portemonnee én het milieu. Bovendien betaalt u geen belastingen en geniet u nog tot eind 2019 van een zero-emissiepremie. Waar wacht je nog op?

Meer info: www.milieuvriendelijkevoertuigen.be

Gepubliceerd op woensdag 16 januari 2019
Nieuwsoverzicht