naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Geplande asfalteringswerken in Bertem

Van 15 tot 19 oktober zal aannemer Grizaco in opdracht van de gemeente Bertem delen van de Bankblokstraat, Voerhoek, de Dorpstraat, de Kerstraat en de Vossenstraat opnieuw asfalteren. Die week worden daar dan ook de nodige verkeersmaatregelen genomen. Het centrum van Leefdaal blijft bereikbaar.

In de periode van maandag 15 oktober tot vrijdag 19 oktober zal aannemer Grizaco, in opdracht van het gemeentebestuur, volgende plaatsen opnieuw asfalteren:

  1. Bankblokstraat - Voerhoek: vanaf Bankblokstraat nr. 16 tot Voerhoek nr. 25
  2. Dorpstraat: tussen de Vlieguit en de Eksterenberg
  3. Kerstraat: vanaf de Van Hoofstraat tot Kerstraat nr. 69
  4. Kerstraat: tussen de Dorpstraat en de Kapellestraat
  5. Vossenstraat: tussen de Begijnenstraat en huis nr. 13A

Maandag 15 oktober en dinsdag 16 oktober worden alle straten afgefreesd. Tijdens het affrezen is plaatselijk verkeer niet mogelijk. Nadat er gefreesd is en voor de eigenlijke asfaltering gebeurt, kan het verkeer er opnieuw over.

Onder voorbehoud van goede weersomstandigheden wordt van 17 oktober tot 19 oktober straat per straat de toplaag geasfalteerd. Tijdens het asfalteren en het uitharden van het asfalt zal het niet mogelijk zijn om de straat in of uit te rijden. Wij vragen u dan ook uitdrukkelijk om in die periode uw voertuig(en) buiten de werfzone te plaatsen. Van zodra de signalisatie verwijderd wordt, is de straat terug toegankelijk.

Op deze 5 plaatsen wordt in de week van 15 oktober tot 19 oktober een parkeerverbod voorzien. Voor de werken in de Dorpstraat wordt die week een omleiding voorzien vanuit Vossem via de Stationsstraat, Tervuursesteenweg en Boskee. De Lijn volgt gedurende de ganse week de omleiding en zal hierover communiceren op haar website. In de niet-bediende haltes wordt ook een bericht uitgehangen. Het centrum van Leefdaal en de handelaars blijven bereikbaar.

Wij danken u alvast voor uw begrip en bereidwillige medewerking. Voor eventuele inlichtingen kan u contact opnemen met de werfleider van Grizaco, Peter Dingenen op gsm 0498 58 02 37.

Gepubliceerd op woensdag 03 oktober 2018
Nieuwsoverzicht
werken.jpg

Openingsuren & contact

Openbare werken

Tel. tel.
016 49 97 75
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
openbarewerken@bertem.be

Winterwachtdienst

Tel. tel.
0477 94 04 09

Toezichter investeringswerken

Tel. tel.
0495 27 99 99 (ook buiten de openingsuren)
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
toezichter@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina