naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie voor lokale middenstand

Alle Bertemse handelaars zijn uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie voor lokale middenstand die plaatsvindt op dinsdag 5 februari om 20 uur op de pop-up locatie bij een Bertemse handelaar. Bevestig voor 28 januari uw aanwezigheid.

De nieuwe formule zetten we graag verder, opnieuw een pop-up locatie bij Moeys Alex, Nijvelsebaan 215, 3060 Korbeek - Dijle. De klemtoon ligt op elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Verder maken we er de winnaar van de eindejaarstombola bekend. Het is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te netwerken.

Schrijf u zeker voor 28 januari online in, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Is uw collega-zelfstandige nog niet op de hoogte? Krijgt u deze uitnodiging nog niet via e-mail? Bezorg ons dan uw e-mailadres op project@bertem.be. Ook dit jaar ontvangen enkel de handelaars die geregistreerd zijn op de online bedrijvengids een persoonlijke papieren uitnodiging. Reden te meer om u ook daar nog op aan te melden.

Meer info en inschrijven via www.bertem.be/nieuwjaarsreceptie

Overige activiteiten middenstand

  • De eindejaarstombola loopt nog tot 15 januari.
  • Alle informatie over middenstand in Bertem vindt u op www.bertem.be/middenstand
  • Met de nieuwsbrief ontvangt u behalve de nieuwsberichten om de twee weken ook een overzicht van de activiteiten in Bertem, ook die van middenstand.
Gepubliceerd op maandag 17 december 2018
Nieuwsoverzicht
Nieuwjaarsreceptie middenstand 2019

Openingsuren & contact

Projectwerking

Tel. tel.
016 49 97 79
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
project@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina