naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie voor lokale middenstand

Alle Bertemse handelaars zijn uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie voor lokale middenstand die plaatsvindt op woensdag 29 januari van 19.30 uur tot 23 uur op de pop-uplocatie bij een Bertemse handelaar. Bevestig voor 20 januari uw aanwezigheid.

Deze formule zetten we graag verder, opnieuw een pop-uplocatie in zaal Plaza in het Woon- en Zorgcentrum Sint-Bernardus, Egenhovenstraat 22-24 in Bertem. De klemtoon ligt op elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Verder maken we er de winnaar van de eindejaarstombola bekend. Het is de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te netwerken.

Schrijf u zeker voor 20 januari online in, zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Is uw collega-zelfstandige nog niet op de hoogte? Krijgt u deze uitnodiging nog niet via e-mail? Bezorg ons dan uw e-mailadres op secretariaat@bertem.be. Ook dit jaar ontvangen enkel de handelaars die geregistreerd zijn op de online bedrijvengids een persoonlijke papieren uitnodiging. Reden te meer om u ook daar nog op aan te melden.

Meer info en inschrijven via www.bertem.be/nieuwjaarsreceptie

Overige activiteiten middenstand

  • De eindejaarstombola loopt nog tot 15 januari.
  • Alle informatie over middenstand in Bertem vindt u op www.bertem.be/middenstand
  • Met de nieuwsbrief ontvangt u behalve de nieuwsberichten om de twee weken ook een overzicht van de activiteiten in Bertem, ook die van middenstand.
Gepubliceerd op woensdag 04 december 2019
Nieuwsoverzicht