naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

B-bon, de Bertemse geschenkbon

De B-bon, ideaal om nieuwe klanten aan te trekken. Instappen voor handelaars is gratis. Het gemeentebestuur schenkt soms B-bonnen als attentie, inwoners kopen ze aan bij de dienst vrije tijd.

Hoe deelnemen?

De praktische organisatie en het beheer van het systeem is in handen van het gemeentebestuur Bertem. Aan dit systeem zijn geen kosten verbonden. Het instappen en de uitbetaling is volledig gratis voor de handelaars. Ideaal om nieuwe klanten aan te trekken. Twijfel dus niet en meld u aan om deel te nemen aan de B-bon. Dit kan een heel jaar door. Deze handelaars nemen al deel aan de B-bon.

De B-bon is onbeperkt geldig!

Zowel voor de inwoner als voor de handelaar is er geen vervaldatum meer. Je kan ze dus onbeperkt aanvaarden en aanbieden ter uitbetaling.

Speciale editie van de B-bon voor de eindejaarstombola

Het gemeentebestuur organiseert samen met het handelaarsoverleg opnieuw een eindejaarstombola. Door de financiële bijdrage van de deelnemende handelaars worden er voor meer dan 2000 euro extra B-bonnen in omloop gebracht. Deze speciale B-bonnen zijn duidelijk herkenbaar aan de rode stempel op de voor- en achterzijde van de B-bon. Ze kunnen alleen uitgegeven worden bij de deelnemers aan de eindejaarstombola. De handelaars die (gratis) deelnemen aan het systeem van de B-bon, maar niet aan de (betalende) eindejaarstombola, mogen deze eindejaars B-bons niet aanvaarden. Onze administratie kan in elk geval geen uitbetaling aan jou verrichten van een B-bon met de rode stempel van de eindejaarstombola als u daar niet aan deelnam. Mocht u deze toch ter uitbetaling aanbieden, dan zijn we genoodzaakt om u deze terug te bezorgen. Natuurlijk kan u volgend jaar wel deelnemen aan de eindejaarstombola. Benieuwd naar de winnaar van de 500 euro of de winnaars per deelnemende handelaar van 30 euro? Kom dan zeker naar de nieuwjaarsreceptie voor lokale middenstand.

Gepubliceerd op woensdag 04 december 2019
Nieuwsoverzicht