naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Expeditie Sterkendries – Battle4life fotovoorstelling

Guido Sterkendries, een eco-natuurfotograaf met internationale faam, zet zijn Amazone-ervaring om in ecologische projecten in de eigen omgeving. Kom ook luisteren én kijken op maandag 4 februari om 20 uur. Na deze interactieve avond met fenomenale beelden, verloten we drie fotoposters.

De bibliotheek van Bertem en Altijd Geslaagd. Zuid-Dijleland nodigen Guido Sterkendries uit. Deze eco-natuurfotograaf met internationale faam wil zoveel mogelijk toehoorders sensibiliseren rond de klimaatwijziging. Zowel in het Amazonewoud als elders in de wereld raakt de natuur in onevenwicht en worden biotopen in ijltempo vernietigd door o.a. massale ontbossing. Vandaag zet hij - samen met zijn gezin - zijn Amazone-ervaring om in ecologische projecten in de eigen omgeving. Hij heeft veel aandacht voor biodiversiteit en hoe je in je dagelijkse leven een positieve bijdrage levert aan het behoud ervan.

Na afloop van deze interactieve avond met fenomenale beelden, maak je kans op een van de drie fotoposters die we verloten onder de deelnemers.

Wanneer? maandag 4 februari 2019, 20 uur
Waar? Bib Bertem
Wie? Iedereen – inkom 12 euro
Reserveren via www.bertem.be/altijdgeslaagd_zuid-dijleland.

Gepubliceerd op vrijdag 04 januari 2019
Nieuwsoverzicht
Sterckendries

Openingsuren & contact

Bibliotheek Bertem

adres
Bosstraat 13060 Bertem
Tel. tel.
016 49 99 97
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
bibliotheek@bertem.be

Uitleenpost Leefdaal

adres
Vlieguit 63061 Leefdaal
Tel. tel.
016 49 97 93

Lees meer artikels over

Deel deze pagina