naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gratis infosessie levenslang en comfortabel thuis wonen!

Op dinsdag 19 maart krijgt u meer uitleg over welke manieren en hulpmiddelen er zijn om het leven in uw eigen huis aangenamer, comfortabeler en veiliger te maken. Zo kan u ervoor zorgen dat u langer, zelfstandig én veilig thuis kan blijven wonen. Schrijf u zeker in voor deze gratis infosessie!

Er zijn verschillende manieren en hulpmiddelen om het leven in huis aangenamer, comfortabeler en veiliger te maken. Zo kan u bijvoorbeeld investeren in een inloopdouche, een hoger toilet, een traplift of extra handvaten in de woning. Of misschien is een zorgwoning iets voor u. Ook kan het OCMW u ondersteunen door bijvoorbeeld mantelzorg aan te bieden.

Dit alles kan ervoor zorgen dat u langer, zelfstandig én veilig thuis kan blijven wonen. Kom naar de gratis infosessie als u meer informatie wilt krijgen over deze aanpassingen of alternatieve woonvormen. De infosessie vindt plaats op dinsdag 19 maart van 9.30 tot 11.30 uur in de raadzaal van het sociaal huis in Oud-Heverlee (Gemeentestraat 10). Schrijf u in bij rein.vantveer@igo.be.

Gepubliceerd op vrijdag 01 maart 2019
Nieuwsoverzicht